Uitvoeringsteam

De centrummanager

 

Vanaf 1 augustus heeft het Centrummanagement Coevorden een nieuwe centrummanager gevonden in Edwin Boomstra. Edwin Boomstra is 48 jaar, getrouwd, heeft vier kinderen en is woonachtig in Veendam.

De pijler voor Edwin is: aanpak van leegstand want hij heeft een groot netwerk bij landelijke formules, en ziet daar mogelijkheden. Maar wat echt een pijler wordt is om van Coevorden een verblijfcentrum te maken. Consumenten die niet alleen komen shoppen, maar echt een dagje uit in het centrum.

“Dat is niet alleen goed voor bijvoorbeeld een horecabedrijf, maar ook voor de beleving van het centrum. Ik ga deze uitdaging graag aan met het team en ondernemers van Coevorden.” aldus Edwin Boomstra.

 

 

 

Edwin Boomstra

Edwin Boomstra

Centrummanager

edwin@cmcoevorden.nl                    085 7608731

 

De activiteitencoördinator

De activiteitencoördinator is verantwoordelijk voor het activiteitenprogramma in de binnenstad dat vanuit het Centrummanagement wordt georganiseerd. Dit op basis van de beschikbare BIZ-middelen. De activiteitencoördinator stelt de jaarkalender op, zorgt voor de budgetverdeling en houdt in de gaten dat activiteiten goed lopen: bezetting van werkgroepen, vergunningsaanvragen, veiligheidseisen, etc. Ook is hij het aanspreekpunt voor initiatiefnemers en organisatoren van activiteiten.

De activiteitencoördinator is Willem de Bie.

 

Willem de Bie

Willem de Bie

Activiteitencoördinator

De marketingmedewerker / secretariaat

Het Centrummanagement heeft een marketingmedewerker in dienst. Zij beheert de website, verzorgt de social media van Stad Coevorden en initieert diverse marketingacties en advertenties om Stad Coevorden te promoten. Daarnaast worden alle secretariaatstaken door haar uitgevoerd, zoals het plannen van afspraken met het Centrummanagement.

De marketingmedewerker is Sonja Egberts.

 

Sonja Egberts

Sonja Egberts

Marketingmedewerker

Wilt u contact opnemen met de marketingmedewerker of een afspraak maken?

T: 06-11620679

E: info@cmcoevorden.nl

Wacht even voordat je weg gaat!

Zou je je willen abonneren op onze nieuwsbrief?
  • Nieuwe evenementen
  • Laatste nieuws
  • 1 a 2 x per maand een nieuwsbrief

Holler Box
Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws uit Coevorden!
Holler Box
X
X