De binnenstad van Coevorden is volop in ontwikkeling. Horeca is hierin belangrijk! Wat vindt u van de horeca in Coevorden? Mist u bepaalde type bedrijven? Wat kan en moet er beter? Vul de vragenlijst in en maak kans op een horeca-waardebon.

Samen werken we aan een aantrekkelijke binnenstad. Er lopen al een heleboel projecten in en rondom de binnenstad. Zo zijn er subsidieregelingen en is er een denktank. Horeca speelt ook een belangrijke rol in deze ontiwkkeling. Samen met de Koninklijke Horeca Nederland willen we inzicht krijgen in de horecabranche. Hoe kunnen we het horeca-aanbod in de binnenstad van Coevorden (nog) beter laten aansluiten op de behoefte?

Uw mening

Een belagrijk onderdeel hiervan is het in kaart brengen van uw mening. Wat vindt u van de horeca in Coevorden? Mist u bepaalde type horeca? Wat kan moet er beter? Dit zijn vragen waar wij geen antwoord op willen. U kunt ons helpen door een online vragenlijst in te vullen. Invullen duurt vijf tot tien minuten en u maakt kans op een waardebon.Deze is te besteden bij verschillende horecagelegenheden in Coevorden. De vragenlijst kunt u tot 30 april invullen via: www.horeca-maatwerk.nl/coevorden.

De winnaar

Uit de ingevulde vragenlijsten worden twee winnaars gekozen. Zij worden persoonlijk benaderd.

X
X