Oldtimerdag Coevorden

Vele liefhebbers van historische voertuigen komen vanuit het gehele land naar Coevorden om hun kostbare bezit aan het publiek te tonen. Vanaf 09.00 uur worden de eerste historische voertuigen in het centrum van Coevorden verwacht. De deelnemers komen met oldtimer en youngtimer auto’s, kitcars, bromfietsen, motoren en tractoren. Voorwaarde is dat alle voertuigen minimaal 25 jaar oud zijn. In de loop van de dag zullen een aantal deelnemers beginnen aan een toertocht door de regio.

Meedoen aan deze Oldtimerdag? U kunt zich hier inschrijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Wortelboer via oldtimerdagcoevorden@gmail.com of telefonisch via 06-22495838 ( tussen 09.00 en 18.00 uur ).

Inschrijving

Bijrijder

Ik wil graag dat mijn voertuig in een afgeschermde omgeving komt te staan

Ik wil graag deelnemen aan de toertocht

7 + 6 =

Belangrijk

Deelname aan de Oldtimerdag en/of toertocht geschiedt op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele schades aan het voertuig, met uitzondering van eventuele schades veroorzaakt door de organisatie zelf. Alle deelnemers dienen zelf te zorgen voor bescherming van het wegdek bij eventuele lekkages van het voertuig. Eventuele schoonmaakkosten kunnen worden verhaalt op de veroorzaker. Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een geldig kentekenbewijs. Alle deelnemers dienen te beschikken over een geldige voertuigverzekering.

Wacht even voordat je weg gaat!

Zou je je willen abonneren op onze nieuwsbrief?
  • Nieuwe evenementen
  • Laatste nieuws
  • 1 a 2 x per maand een nieuwsbrief

Holler Box
Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws uit Coevorden!
Holler Box
X
X