Uitvoeringsteam

De centrummanager

 

De centrummanager geeft uitvoering aan het (meerjaren)programma van het centrummanagement: hij is de ogen en oren voor ondernemers op straat, pakt dagelijkse problemen op, bereidt vergaderingen voor, voert projecten uit en zit werkgroepen voor. Daarnaast onderhoudt de centrummanager intensief contact met de verschillende contactpersonen binnen de gemeente Coevorden.

Momenteel is het zo dat de centrummanager, naast zijn reguliere activiteiten, ook projectleider is binnen het Programma Binnenstad, het gezamenlijke programma van de Stichting Centrummanagement Coevorden en de Gemeente Coevorden. De centrummanager is projectleider van het project ‘Marketing&Beleving’ en ‘Privaat Vastgoed’ (lees meer op: https://stadcoevorden.nl/stadsontwikkeling/binnenstad-coevorden/)

Vanaf 1 januari 2020 is de centrummanager Herman Dechesne. Hij werkt ongeveer twee dagen per week in Coevorden, over het algemeen de woensdag en de donderdag.

Herman Dechesne

Herman Dechesne

Centrummanager

Wilt u contact opnemen met de centrummanager of een afspraak maken?

T: 06-22204328

E: info@cmcoevorden.nl

De activiteitencoördinator

De activiteitencoördinator is verantwoordelijk voor het activiteitenprogramma in de binnenstad dat vanuit het Centrummanagement wordt georganiseerd. Dit op basis van de beschikbare BIZ-middelen. De activiteitencoördinator stelt de jaarkalender op, zorgt voor de budgetverdeling en houdt in de gaten dat activiteiten goed lopen: bezetting van werkgroepen, vergunningsaanvragen, veiligheidseisen, etc. Ook is hij het aanspreekpunt voor initiatiefnemers en organisatoren van activiteiten.

De activiteitencoördinator is Willem de Bie.

 

Willem de Bie

Willem de Bie

Activiteitencoördinator

Wilt u contact opnemen met de activiteitencoördinator of een afspraak maken?

T: 06-43259755

E: activiteitencoordinatorcmc@gmail.com

De marketingmedewerker / secretariaat

Het Centrummanagement heeft een marketingmedewerker in dienst. Zij beheert de website, verzorgt de social media van Stad Coevorden en initieert diverse marketingacties en advertenties om Stad Coevorden te promoten. Daarnaast worden alle secretariaatstaken door haar uitgevoerd, zoals het plannen van afspraken met het Centrummanagement.

De marketingmedewerker is Sonja Egberts.

 

Sonja Egberts

Sonja Egberts

Marketingmedewerker

Wilt u contact opnemen met de marketingmedewerker of een afspraak maken?

T: 06-11620679

E: info@cmcoevorden.nl

Wacht even voordat je weg gaat!

Zou je je willen abonneren op onze nieuwsbrief?
  • Nieuwe evenementen
  • Laatste nieuws
  • 1 a 2 x per maand een nieuwsbrief

Holler Box
Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws uit Coevorden!
Holler Box
X
X