VakantieXperts te Coevorden is het meest veelzijdige en onafhankelijke reisbureau van Coevorden en omstreken. Je vindt ons aan de Friesestraat 11, tegenover de Bakker Bart.
Ons team is hecht en goed op elkaar ingespeeld. Stiekem boek je je vakantie niet bij VakantieXperts maar bij Marjan of Martin,

Onze Xpertises
Wij beschikken over een zeer brede kennis van tientallen vakantielanden. We reizen zelf veel om jou uit persoonlijke ervaring te kunnen adviseren, maar volgen ook cursussen en bestemmingstrainingen. We weten precies wat het beste plekje voor je is.

De reis vinden waar jij van droomt
Wij leren jou en jouw vakantiewensen graag persoonlijk kennen, zodat wij kunnen ontdekken wat jij nou écht belangrijk vindt.
Het vinden van de reis die jij zoekt is voor ons namelijk niet genoeg. Onze passie is om samen met jou de reis te vinden waar jij van droomt.

Zoek jij een reisbureau in Coevorden dat jouw verwachtingen wil overtreffen? Maak dan eenvoudig een afspraak met één van onze medewerkers via www.vx.nl/coevorden. Je bent dan direct aan de beurt en wij hebben alle tijd voor je. Tot snel!

Wacht even voordat je weg gaat!

Zou je je willen abonneren op onze nieuwsbrief?
  • Nieuwe evenementen
  • Laatste nieuws
  • 1 a 2 x per maand een nieuwsbrief

Holler Box
Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws uit Coevorden!
Holler Box
X
X