Parkeren in Coevorden

In Coevorden zijn er meerdere gelegenheden om te parkeren. Hiernaast staan alle mogelijke parkeergelegenheden in het oranje aangegeven. Druk met uw muis op een van de parkeergelegenheden om te zien wat de kosten zijn, hoeveel mogelijke parkeerplaatsen er zijn, extra informatie en om je route in te stellen.

Parkeren in Coevorden
Marktplein Winkelcentrum Gansehof EDS-Plein De Pampert P+R Station Coevorden Weeshuisweide Bogas terrein

Marktplein

Moet u even snel naar het Centrum? Dan is de parkeerplaats op het marktplein ideaal. Alle winkels zijn vanaf hier op loopafstand te doen. U mag hier alleen niet langer dan 2 uur parkeren.

KOSTEN: GRATIS (MAX. 2 UUR)
PARKEERGELEGENHEDEN: +/- 80

 

Winkelcentrum Gansehof

Bij de parkeerplaats Winkelcentrum Gansehof is er een parkeerdek beschikbaar. Op deze plek zit u al meteen midden in de stad. Daarnaast bevindt zich een grote supermarkt en verschillende winkels onder dit parkeerdek.

KOSTEN: GRATIS
PARKEERGELEGENHEDEN: +/- 170

 

EDS-Plein

Het parkeerterrein gelegen aan het EDS-plein biedt veel parkeermogelijkheden. Het is vanaf hier gemakkelijk om verschillende supermarkten en winkels te bezoeken. Daarnaast is mogelijk om de binnenstad te bereiken en het station van Coevorden. Op dit moment is er ook een tunnel in aanbouw om de stad nog beter te kunnen bereiken. 

KOSTEN: GRATIS
PARKEERGELEGENHEDEN: +/- 150

 

De Pampert

Gaat u naar Coevorden en wilt u langer dan twee uur parkeren? Dan kunt u uw auto het beste parkeren op parkeerplaats De Pampert. Dit parkeerterrein, naast zwembad De Swaneburg, heeft ruim tweehonderd plaatsen en ligt op een paar minuten lopen vanaf het centrum. U kunt op dit parkeerterrein de hele dag en gratis parkeren.

KOSTEN: GRATIS
PARKEERGELEGENHEDEN: +/- 200

 

P+R Station Coevorden

Het P+R Station Coevorden biedt een ideale parkeermogelijkheid als u van plan bent om vervolgens met het openbare vervoer verder te reizen. Op dit station zijn verschillende voorzieningen zoals Domino’s Pizza en goede verbinding met de Binnenstad.

KOSTEN: GRATIS
PARKEERGELEGENHEDEN: +/- 60

 

Weeshuisweide

De Weeshuisweide parkeerplaats ligt erg centraal gelegen waardoor u zich meteen in de stad bevindt.

KOSTEN: GRATIS
PARKEERGELEGENHEDEN: +/- 50

 

Bogas terrein

De Bogas parkeerplaats ligt erg centraal gelegen waardoor u zich meteen in de stad bevindt.

KOSTEN: GRATIS
PARKEERGELEGENHEDEN: +/- 50