Contact

Heeft u een vraag als bezoeker aan Stad Coevorden, of als ondernemer? Dan zit u hier op het juiste adres. Wij zullen, voor zover mogelijk, uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden en u helpen daar waar mogelijk.

Heeft u een tip, vraag of opmerking?

Neem gerust contact op

Gebruik het onderstaande formulier om contact op te nemen met Stad Coevorden / Centrummanagement Coevorden.

  logo

  Contact gegevens

  Secretariaat / CM kantoor

  TEL: 085 7608731
  ADRES: Friesestraat 26 (boven) Ingang zijkant (Rikkertstraat) 7741 GV Coevorden

  Stichting Centrummanagement Coevorden

  De Stichting Centrummanagement Coevorden staat voor een structureel samenwerkingsverband tussen de diverse belanghebbende partijen in het centrum en de overheid. Doel is de aantrekkingskracht en het (economisch) functioneren van het centrum te versterken.

  Daarbij gaat het om drie belangrijke onderdelen te weten: het ontwikkelen van beleid, het uitvoeren van projecten en de coördinatie van de dagelijkse activiteiten in het centrum. In overleg met de betrokken partijen is er een meerjarenplan voor Coevorden ontwikkeld. Uitgangspunten zijn daarbij om de vitaliteit en aantrekkelijkheid van het centrum te versterken.

  Met de afnemende winkelfunctie verandert de positie van het centrum. Rekening houdend met de sterk teruglopende bezoekersaantallen, de sterke positie van omliggende grotere steden en het gewijzigde vestigingsgedrag van retail formules (focus op grote plaatsen) neemt de traditionele (dominante) winkelfunctie van Coevorden onafwendbaar af en het risico op structurele leegstand toe. De uitdaging (en kans) is om het centrum van Coevorden op een nieuwe, meer diverse manier relevant te houden voor inwoners, regiobezoekers en toeristen. Dit kan door de maatschappelijke ontmoetingsfunctie van
  Coevorden in de volle breedte te benaderen door middel van functieverbreding en transformatie.

  Deelnemers aan de Stichting Centrummanagement zijn:

  • De Coevorder Handelsvereniging
  • Koninklijke Horeca Nederland afdeling Coevorden
  • Toeristisch Recreatief Coevorden (ToReCo)
  • De Coevorder warenmarkt
  • Een afgevaardigde vanuit de cultuursector (musea, Theater Hofpoort e.a.)
  • Een afgevaardigde vanuit het EDS-plein
  • Een afgevaardigde vanuit vastgoedeigenaren in het centrum

  Disclamer

  De eigenaar van deze site neemt geen verantwoordelijkheid ten aanzien van de eventuele rechten van foto ‘s, artikelen en- of afbeeldingen die door derden zijn toegestuurd voor plaatsing op deze site.

  Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, sluit de webmaster iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.