Venhorst Makelaardij

Venhorst Makelaardij is al meer dan 35 jaar actief in onroerend goed, zowel in woningen als bedrijfspanden. Wij hanteren een aanpak waarbij uw resultaat centraal staat, want daar draait het volgens ons om. Al onze werkzaamheden zijn primair gericht op een succesvolle transactie. Uw belang is ons belang.
Natuurlijk hebben we verstand van woningen, zijn we aangesloten bij de NVM en is ons complete woningaanbod geplaatst op Funda. Maar wat volgens ons het meest belangrijk voor u is, is dat wij weten op welke wijze wij het beste zaken voor u kunnen doen. Dat is onze toegevoegde waarde.
Wij zijn gevestigd aan de Markt 9 te Coevorden en vooral actief in Z.O. Drenthe, o.a. Dalen, Coevorden, Dalerpeel, Dalerveen, Emmen etc. Onze etalages staan, mede door onze centrale ligging, altijd in de belangstelling van het winkelend publiek. Ook binnenlopen is geen enkel probleem, ons kantoor is 6 dagen per week geopend, waar u professioneel wordt geholpen door onze binnendienst.
Met drie makelaars in de buitendienst kunnen we onze klanten altijd op maat bedienen (ook in de avonduren). Flexibiliteit staat voorop, een afspraak maken voor een bezichtiging, waardebepaling of taxatie kan altijd wanneer u dat het beste past.
We bieden u een breed pakket aan diensten. Of het nu gaat om aankoop- of verkoopbemiddeling, hypotheekadvies, assuranties of (NWWI) taxaties: Onze medewerkers weten waar zij over praten.