Op zaterdag 18 juli 2020 komen vele liefhebbers van historische voertuigen vanuit het gehele land naar Coevorden om hun kostbare bezit aan het publiek te tonen. Vanaf 09:00 uur worden de eerste historische voertuigen in het centrum van Coevorden verwacht. De deelnemers komen met oldtimer en youngtimer auto’s, kitcars, bromfietsen, motoren en tractoren. Voorwaarde is dat alle voertuigen minimaal 25 jaar oud zijn. In de loop van de dag zullen een aantal deelnemers beginnen aan een toertocht door de regio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Wortelboer via oldtimerdagcoevorden@gmail.com of telefonisch via 06-22495838 (tussen 09.00 en 18.00 uur).

Inschrijfformulier Oldtimerdag

Bijrijder *

Ik wil graag dat mijn voertuig in een afgeschermde omgeving komt te staan. *

Ik wil graag deelnemen aan de toertocht *

7 + 5 =

Belangrijk

Deelname aan de Oldtimerdag en/of toertocht geschiedt op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele schades aan het voertuig, met uitzondering van eventuele schades veroorzaakt door de organisatie zelf. Alle deelnemers dienen zelf te zorgen voor bescherming van het wegdek bij eventuele lekkages van het voertuig. Eventuele schoonmaakkosten kunnen worden verhaalt op de veroorzaker. Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een geldig kentekenbewijs. Alle deelnemers dienen te beschikken over een geldige voertuigverzekering.

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang nieuws uit Coevorden!
Holler Box
X
X